14 Mart 2016 Pazartesi

RELAX HACK -Yardım Merkezi- WiFi Sifre Kirma (Kesin Sonuc)

 ReLax Hack Team Yönetimi

RELAX HACK -Yardım Merkezi-

WiFi Sifre Kirma (Kesin Sonuc)

Linux

Merhaba arkadaslar sizin icin video cekmeye karar verdim ve cok kisa surede basarili bir sonuc elde ettim  izleyip ogrenin ve sizlerde faydalanin bir tesekkuru cok gormeyiniz herkese basarilar dilerim 
Not = Lutfen TESEKKUR butonunu kullanalim

buradan indir

http://s8.dosya.tc/server/fuf6fh/Reaver-Pixie.zip.html


Bizim Elimizin ulastigi Yerlere Onlarin Hayalleri Dahi Ulasamaz ( Fatih Sultan Mehmed )

ReLax Hack Team Yönetimi


RELAX HACK -Yardım Merkezi-

Grafik tasarım üzerinden nasıl para kazanılır ? | Özel konu RAUN farkıyla |

Grafik Tasarımı

Herkese merhaba arkadaşlar,

Grafik tasarım üzerinden nasıl para kazanılır bugün sizlere bunu anlatacağım.
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, grafik tasarım işine eli yatkın olan arkadaşlarım için gerçekten aylık minimum 200-300 lira gelir elde edebileceği bir konu açtığımı söylemek isterim.

Güven sıkıntısı olmaması açısından ise biraz kendimden bahsedeyim. 2012 yılından beri grafik tasarım ile uğraşmaktayım. 2014-2015 yılları arasında grafik ajansında çalıştım. Günümüz zamanında ise aktif olarak ücretli tasarım yapılan forumlarda boy göstermekteyim. Zaten forumda da 2 senelik bir geçmişim vardır. Güven konusunda endişe duyan arkadaşlarım beni araştırabilir sorabilir.

Evet arkadaşlar bu kadar sohbet muhabbet yeterli. Artık konu anlatımına başlayalım.

1-)Web Master Forumları :

"Ücretli tasarım işleri" kategorisine sahip olan forumlara üye olmalısınız arkadaşlar. Bu forumlara üye olduktan sonra kendi tasarım konunuzu yaratmalısınız. Bu tasarım konunuz sizin referansınız olacaktır. Böylelikle birisi iş ilanı verdiğinde daha rahat işi kapabileceksiniz.

Örnek vermek gerekirse.


    A-) WMARACI.COM 

Bu sitede ücretli tasarım işleri yapmak mümkün. Ayrıca çok güzelde müşteri sayısı var. İlk kayıt olduğum wm forumu. Hala aktif olarak kullanmaktayım ve aylık gelirimin yarısını bu forumdan karşılamaktayım. Üye olurken 18 yaşından büyük olmalısınız ve üye kayıt forumu bilgilerini kesinlikle doğru girmelisiniz aksi takdir de üyeliğiniz onaylanmıyor. Kesinlikle tavsiye ettiğim bir forumdur.

B-) R10.NET

 
Anlatmama gerek yok Türkiye'nin en iyi wm forumlarından birisi. Üyelik biraz karışık ve zor. Davetiye koduyla üye oluyorsunuz. Ya forumdan birisi size kefil olup davetiye kodu yollayacak. Ya da siz domain gmail hesabınız ile davetiye@r10.net adresine mail atıp davetiye kodu isteyeceksiniz. Grafik tasarım bölümü aşırı şekilde hareketli. Her saniye yeni bir iş çıkıyor. Kesinlikle çok güzel gelir elde edilebilecek bir forumdur. Tavsiye ederim.

C-)IDEMAMA.COM

Grafik tasarım üzerine kurulu olan bir site. Üye olmak basit ancak yarışmalara katılmak için referans eklemeniz gerekmekte. Referans çalışmalarınız güzel değilse üyeliğiniz aktifleşmiyor. Yani birazcık profesyonellik istiyorlar. Buranın en güzel yanı fiyatlar gerçekten çok iyi yarışma başı ortalama 500 liradan başlayıp 1000 ila 1500 tl arasında rakamlar değişmektedir. Gerçekten sadece profesyoneller sıfatında insanların hünerlerini sergilediği yer. Eli yatkın olan kardeşlerime tavsiye ederim.


2-)Referans Konusu :

Referans konusu belirttiğim üzre çok önemli bir detaydır. Zira grafik tasarım ihtiyacı olan birisi, işi yaptırmadan önce kişinin referanslarını görmek istiyor. Eğer yaptığı çalışmalar kötüyse işi vermekten vazgeçebiliyor. Referans konusu ne demek diye soracak olan arkadaşlara ise şöyle anlatayım, daha önceden yaptığınız çalışmaların derleyip toplanmış olarak bir konuda buluşmasıdır. Böylelikle insanlar geçmişte hangi firmaya ne çalışması yapmış görecektir.

Örnek olarak bir tane çalışma göstereyim. Sihirdar vadisi facebook sayfası için yapmış olduğum çalışmadır.

3-)İstenen para miktarı.

Açık konuşmak gerekirse, referansınız yok ise ilk başlarda para gelmesini beklemeyin. 5-10 kişiye rahat referans çalışması yapmak zorundasınız. Referanslarınız var ise, açılışı 15 liradan yapmanız sizin için iyi olacaktır. Çünkü hem adınızı çabuk duyurursunuz hemde devamlı müşteriler elde edersiniz. Her 5-6 ayda bir kendiniz zam yaparsınız. Bu size bağlı bir olaydır. Şahsen ben 15 lirayla logo yapma başlamışken şimdi ki logo fiyatım 50 lira. Gerisini siz düşünün. Nereden nereye...

İlk olarak grafik tasarım için kullanacağımız programların adını vereyim.

-Adobe Photoshop
-Adobe İllustrator
-Adobe İnDesign
-Corel Draw
-Cinema 4d


Adobe Photoshop : Piksel mantığında çalışan bir programdır. Kullanımı ve işlevselliği harika denilecek kadar güzel bir programdır. CS6 sürümünü kesinlikle tavsiye ederim.

Adobe İllustrator : Vektörel çalışmaların hazırlandığı programdır. Vektör sonsuz uzaklıktadır. Bu sebeple hazırlanan çalışmalar istenilen boyutlarda açılabilir ve asla kalite bozulması yaşanmaz. Photoshop'a göre biraz daha sade kalıyor özellik bakımından ancak illüstratör olmadan olmaz...

Adobe İnDesign : Çok sayfalı dergi, gazete, kitap tarzı çalışmalar için kullanabileceğimiz bir program.

Corel Draw : İllustrator'e yazdığım tanım kısmını aynı şekilde corel draw içinde söylüyorum  matbaa şirketleri çok kullanır bu 2 programı...

Cinema 4d : Ucu bucağı olmayan bir program. İstediğiniz tasarımı yapabilirsiniz. Modelleme konusunda çok iyi bir programdır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder